Не виконали заповіт. Алена Делона поховали без його улюбленого пса, якого мали спеціально для цього приспати

13:05 27 серпня 2024 р.

Фото до новини

На заваді цьому стала Бріджит Бардо, яка вмовила сім'ю актора дарувати життя Лубо. Пес буде жити з молодшим сином актора Аленом-Фаб’єном.

Французького актора Ален Делона, який помер 18 серпня у віці 88 років, поховали біля його маєтку в Душі, поруч із собаками, якими він опікувався протягом багатьох років.

Про це повідомляє Le Monde, яку цитує Zaxid.net, пише DailyLviv.com

Поховання було закритим для публіки, на церемонії були діти, родичі та близькі актора. До каплиці допустили 50 людей, у них забрали телефони, щоб зберегти конфіденційність.

Нідерландська журналістка Розалі ван Брімен, яка є матір'ю дітей Делона Анушки й Алена-Фаб'єна, відвідала церемонію прощання.

Читайте також: Порахували скільки разів пес Байдена покусав працівників Секретної служби США

Нагадаємо, що церемонії поховання передував скандал. Річ у тім, що Делон просив, щоб разом із ним поховали бельгійську вівчарку Лубо, адже пес буде за ним дуже сумувати. Проте після втручання давньої подруги актора та зоозахисниці Бріджит Бардо сім'я актора відмовилась присипляти Лубо. Пес буде жити з молодшим сином актора Аленом-Фаб’єном.

Французька поліція встановила блокпости біля маєтку Делона, також над поселенням впродовж 24–25 серпня закрили повітряний простір. Інформація потрапила до ЗМІ лише через кілька днів, фото досі не публікують. Шанувальників актора на поховання не пускали, вони зібралися біля воріт маєтку.

Нагадаємо, у січні 2024-го суд призначив Делону спеціального агента, який допомагав актору з медичним обслуговуванням і вибором лікарів. Також той тимчасово не мав займатися продажем свого майна. Актор помер 18 серпня.

До слова, у Львові вперше виготовлять ортез для собаки з травмованою лапою. Збиту собаку, яку лікують у ЛКП «Лев», готують до встановлення ортезу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів