На Личаківському кладовищі над могилами Героїв у небо запустять промені пам'яті

11:25 22 лютого 2024 р.

Фото до новини

До другої річниці повномасштабного вторгнення російської федерації, 23 лютого у Львові вшанують усіх полеглих у боях захисників України. На Личаківському кладовищі спільно помоляться та символічно засвітять промені пам'яті над могилами наших Героїв, як це було минулого року.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Промені пам'яті засвітять на трьох локаціях на Личаківському кладовищі, де поховані воїни російсько-української війни: на полі Почесних поховань №76 (о 18:15 год),  на полі Почесних поховань №67 (о 18:40 год) та о 19:00 год на полі Почесних поховань №86А (колишнє Марсове поле). На захід запрошені родини полеглих захисників, духовенство, представники влади та громадськість.

«Сьогодні, коли в світі говорять «Україна», це слово означає «Перемога». І щодня ми платимо за неї неймовірно велику ціну. Це життя наших найсміливіших, відважних Героїв. Ніхто не зрозуміє біль мами, тата, дружини й дітей, які втратили на війні свою найріднішу людину. Але ми маємо пам’ятати про цей величезний подвиг, який ця людина зробила заради кожного з нас. Бо пам'ять має велику силу», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів