Михайло Довгай, Богдан Козак, Андрій Лис. Прощання з Героями на Львівщині

10:15 15 лютого 2024 р.

Фото до новини

У четвер, 15 лютого, Львівщина попрощається з трьома військовослужбовцями, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Михайло Довгай – житель міста Стрий. Був гранатометником десантно-штурмового батальйону. Його призвали на службу у квітні минулого року, Загинув 7 січня поблизу Синьківки на Харківщині.

Богдан Козак (16.03.2005-09.02.2024) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №27 міста Львова імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького. Здобув освіту у Державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище харчових технологій».

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації багато рідних Богдана Козака стали на захист Батьківщини. Саме це спонукало його підписати контракт із 3-ю окремою штурмовою бригадою Сухопутних військ Збройних Сил України. Проходив військовий вишкіл у місті Толедо в Іспанії. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту.

У Героя залишилися дві бабусі, дідусь, батьки та сестра.

Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Андрій Лис – житель Добротвірської громади. Службу проходив у військовій частині А4165. Загинув 10 лютого на Луганщині.

Нагадаємо, вчора, 14 лютого, Львівщина прийняла на вічний спочинок п'ятеро Героїв. Богдан Лука, Роман Бобрик, Богдан Коваль, Михайло Лесів, Ростислав Басараба загинули, захищаючи Україну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів