Мама, брати, дядько, маленька племінниця не дочекалися з війни Юрія Трофімука. Львів прощається з Героєм

17:46 15 жовтня 2024 р.

Фото до новини

У Юрія Трофімука залишилися мама, два брати, дядько і маленька племінниця.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com

У середу, 16 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Юрієм Трофімуком, який віддав життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає мешканців та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону воїна розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30, відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Юрія Трофімука на Личаківському кладовищі у Львові. 

Юрій Трофімук (28.04.1992-10.10.2024), Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №65 м. Львова. Згодом вступив до відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій».

Після завершення навчання змінив кілька місць праці. Впродовж останнього періоду займався приватним підприємництвом у сфері торгівлі. У вільний час захоплювався спортом, займався бачатою.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів до лав 5-го прикордонного Сумського загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Виконував бойові завдання на Сумщині та Донеччині.

У Юрія Трофімука залишилися мама, два брати, дядько і маленька племінниця.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів