Львівські школярі долучаться до відзначення 100-річчя проголошення ЗУНР 5 листопада

11:15 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

5 листопада перший урок у львівських школах розпочнеться ранковою бесідою на тему «ЗУНР – феномен національного державотворення».

Про це повідомили в п’ятницю, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «5 листопада о 15.00 учні старших класів візьмуть участь в урочистому покладанні квітів та запаленні свічок пам’яті на Меморіалах та похованнях героїв ЗУНР, в рамках проекту «Свічка пам’яті. Меморіально-пам'яткознавчий вимір історії ЗУНР»

«13 листопада, з нагоди 100-річчя проголошення Західноукраїнської Народної Республіки, в усіх школах міста відбудеться єдиний урок «Вони творили історію: політичні лідери ЗУНР». На сайті НМЦО Львова розміщені методичні матеріали для проведення уроків учителями шкіл», – поінформували також у міськраді.

В управлінні освіти ЛМР зазначили: «З нагоди 100-річчя проголошення Західноукраїнської Народної Республіки, у школах  Львова відбудеться низка заходів. Упродовж листопада-грудня – квест-екскурсії для учнів старших класів шкіл міста «Шляхами Листопадових боїв у Львові», у рамках проекту «Львів – від легенд до історичних фактів», за результатами яких буде видано збірник уроків-квестів, присвячених січовому стрілецтву. Учителі зможуть використовувати сценарії таких уроків у роботі зі школярами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів