Львівщина у жалобі. Останні військові почесті віддадуть сімом захисникам

09:43 21 березня 2024 р.

Фото до новини

Ярослав Облоненко, Тарас Оприск, Павло Лінкевич, Віталій Дерейко, Валентин Король, Вадим Сухоруков, Павло Пецюх загинули через російську агресію.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні Львівщина прощається з сімома захисниками

Ярослав Облоненко народився і проживав у місті Стрий. Був солдатом, стрільцем 1 стрілецького батальйону. Загинув 17 березня під час виконання бойового завдання від мінометного обстрілу в районі населеного пункту Білогорівка на Луганщині.

Тарас Оприск родом з села Гірське Миколаївської громади. Був солдатом, розвідником – навідником військової частини А4056. Загинув 16 березня, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Твердохлібове на Луганщині.

Павло Лінкевич (позивний «Freeman») – житель міста Жовква. Воїн служив у військовій частині Т0910, обороняв Україну у східному напрямі. Загинув 2 березня 2024 року на Бахмутському напрямку у віці 37 років.

Віталій Дерейко – житель міста Броди Золочівського району. Він був стрільцем-снайпером десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу. Загинув 10 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Захиснику було 44 роки.

Валентин Король – житель міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А7075. Загинув 13 березня на Донеччині. 

Вадим Сухоруков – житель міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А 0284. Загинув 15 березня на Донеччині. Йому було 25 років.

Павло Пецюх народився у місті Селидове Донецької області. Проживав у Новояворівську. З 2000 до 2002 року проходив військову службу в армії. З початком повномасштабного вторгнення  його призвали на військову службу до лав Збройних Сил. Загинув 16 березня на Луганщині. 

Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Нагадаємо, вчора, 20 березня, Львівщина на колінах провела в останню путь п'ятеро Героїв. Роман Принда, Віктор Ковалець, Юрій Тимусь, Роман Кравець та Володимир Пенцак віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів