Львівщина прощається з Героями. Богдан Боднар, Сергій Яріш, Мирон Лойко, Олександр Пуйло, Тарас Дудинський, Микола Русин

11:13 28 листопада 2023 р.

Фото до новини

Захисника Мирона Лойка втратили дружина, дві донечки, син.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками. Про це повідомила ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Богдан Боднар 

Уродженець села Дубравка Журавненської громади. Служив навідником гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону. Загинув Захисник 22 листопада 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу села Малі Щербаки Запорізької області.

Сергій Яріш

Народився в селі Ставчани Оброшинської громади, мешкав у Львові. Сергій був мобілізований із перших днів повномасштабної війни. Проходив службу у 118-й окремій бригаді територіальної оборони. Був сапером. Брав участь в бойових діях на Запорізькому напрямку. Відійшов у вічність, перебуваючи у короткочасній відпустці у Львові. У військового залишився батько, сестра та дружина.

Мирон Лойко

Мешканець смт Новий Яричів Львівського району. Служив на Запорізькому напрямку. Загинув 22 листопада 2023 року під час мінометного обстрілу в Авдіївці в Донецькій області. У захисника залишилась дружина, дві донечки та син.

Олександр Пуйло

Уродженець міста Самбора. Був старшим сержантом, інструктором евакуаційного відділення медичної роти в/ч А0536. Загинув Герой 20 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання. 

Тарас Дудинський

Мешканець села Луки Рудківської ТГ. 26  листопада 2023 року Захисник передчасно відійшов у вічність. Йому було 57 років. 

Микола Русин 

Уродженець села Середкевичі.

До повномасштабного вторгнення працював за кордоном. Повернувся, аби захищати Батьківщину від загарбників. Після навчання захисник приєднався до лав 36 окремої бригади морської піхоти. Брав участь у звільненні села Врожайне, що на Запоріжжі, де отримав контузію. Брав участь у бойових діях на Херсонському напрямку. Трагічно загинув 14 листопада 2023 року.

Вічна пам’ять усім героям!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів