Львів зупинився на одну хвилину, вшановуючи захисників і захисниць

10:47 1 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні, 1 жовтня, о 09:00 місто зупинилось у загальнонаціональній хвилині мовчання, аби вшанувати пам’ять усіх, хто віддав життя за Україну, а також подякувати тим, хто продовжує захищати нашу країну від російських загарбників.

На одну хвилину зупинився громадський транспорт Львова: автобуси, трамваї та тролейбуси. А на зовнішніх табло електротранспорту марки «Електрон» замість номера маршруту з’явилось гасло «Герої не вмирають!». Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Також на дорогах міста патрулювала поліція і через гучномовці інформувала містян про хвилину мовчання, щоб якомога більше людей змогли долучитись.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

Окрім транспорту, на одну хвилину зупинилася також робота у школах, ЦНАПах,  в соцзахисті, сервісних центрах «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», районних адміністраціях, в лікарнях, школах та в інших міських закладах.

Зазначимо, уже другий рік Україна відзначає нову дату Дня захисників і захисниць України та свята Покрови Пресвятої Богородиці – 1 жовтня (раніше було 14 жовтня)/

Читайте також: Сьогодні - Покрова Пресвятої Богородиці. Історія свята

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів