У Львові пройде фестиваль «Місто, що надихає. Історії»

10:00 23 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

23-24 листопада у Міському палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича відбудеться вже традиційне, четверте відзначення Львовом отримання титулу Міста Літератури ЮНЕСКО.

Офіс «Львів – Місто Літератури ЮНЕСКО» разом із партнерами влаштовує Із цього приводу фестиваль «Місто, що надихає. Історії». Цьогоріч фокусна тема фестивалю – історії талантів, успіхів та невдач, правдиві та вигадані, а головне – «живі» історії.

Літературні менеджери матимуть можливість відвідати лекційну програму та творчі майстерки, для поціновувачів літературної творчості функціонуватиме арт-зона з читаннями та перформансами, а діти зможуть весело та пізнавально провести час на нашій дитячій зоні. Упродовж двох днів фестивалю на його відвідувачів чекають зустрічі з літературними менеджерами з різних куточків України, розмови про креативну мережу ЮНЕСКО та перспективи її розвитку в Україні, майстер-класи для бібліотекарів і не тільки й багато іншого. Окремо діятиме арт-програма, учасниками якої стануть лауреат цьогорічної Премії міста літератури ЮНЕСКО Петро Яценко, Андрій Содомора, Остап Сливинський, Ольга Поворозник з літературного роз’єднання «Грань», Тарас Прохасько, Марк Токар, Соломія Чубай, Джалапіта, Рококо, Інна Баштова та гурт «Очеретяний Кіт».

Про це повідомили у Львівській міськраді. Як інформував «ЩЛ», у Львові планують створити музей радіо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів