Добровольця Романа Бабуха, нагородженого «Золотим хрестом», поховають у рідному селі

20:12 24 липня 2024 р.

Фото до новини

У Романа Бабуха залишилися мама, дружина, донька та брати.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У четвер, 25 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Романом Бабухом, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться о 09:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 09:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Опісля похоронна процесія попрямує у село Добросин на Львівщині, звідки родом Роман Бабух. Поховають воїна у селі Добросин. 

Біографічна довідка захисника

Роман Бабух (28.03.1988-20.07.2024). Уродженець села Добросин Львівської області.

Навчався у Добросинському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Згодом опанував професію «Слюсар з ремонту автомобілів» у Львові.

Після завершення навчання проходив військову службу спершу у місті Великі Мости Львівської області, а згодом на Закарпатті.

Працював у будівельній сфері у місті Львові. Був надзвичайно цілеспрямованою людиною, увесь свій вільний час присвячував будівництву власного житла.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання з оборони Батьківщини у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Боронив державу на Донеччині, за особисту мужність був нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

У Романа Бабуха залишилися мама, дружина, донька та брати.

Нагадаємо, сьогодні Львівщина попрощалася 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів