Четверо полеглих воїнів з Львівщини доєдналися до Небесного війська

09:25 14 березня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні, 14 березня, Львівщина прощається з Героями Володимиром Черкалюком, Володимиром Лемішкою, Миколою Костівим, Ярославом Босим, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні Львівщина прощається з захисниками:

Володимир Черкалюк – уродженець села Підгір‘я Золочівського району. Був гранатометником військової частини А4667. З 3 березня 2024 року вважався зниклим безвісти. Загинув в районі населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області. Воїну був 21 рік.

Володимир Лемішка народився та проживав у місті Винники. Брав безпосередню участь у Революції Гідності. З 2014 року займався створенням волонтерського центру для допомоги Збройним Силам України у Києві. Був старшим солдатом. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. За особисту мужність був нагороджений медаллю Міністерства оборони України «За поранення». Воїну було 46 років.

Микола Костів – захисник з міста Рава-Руська. Воїн служив у військовій частині А0998, вважався зниклим безвісти з 4 вересня 2022 року.

Ярослав Босий – житель села Семенівка Пустомитівської громади. Служив у військовій частині 2600. Загинув 12 березня 2024 року під час виконання бойового завдання.Йому було 44 роки.

Вічна пам’ять усім героям!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів