Боровся з окупантами на Донеччині, Харківщині, Луганщині. Львів прощається з Тарасом Фецаком

17:16 21 липня 2024 р.

Фото до новини

У Тараса Фецака залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У понеділок, 22 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Тарасом Фецаком, який загинув, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, що також завтра Львів прощатиметься із філологинею та професійно-інтелектуальною діячкою Іриною Фаріон: чин похорону розпочнеться о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, а о 15:00 відбудеться міська церемонія прощання, після якої піша хода вирушить до Личаківського кладовища.

Біографічна довідка захисника

Тарас Фецак (15.03.1977-13.07.2024) Львівʼянин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №34 імені Маркіяна Шашкевича. Згодом здобув освіту у відокремленому структурному підрозділі «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання працював спершу продавцем-консультантом, а впродовж останнього періоду — у сфері надання послуг з охорони власності у місті Львові. Захоплювався футболом, був затятим мисливцем. Увесь свій вільний час намагався присвячувати родині.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських загарбників. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України у складі 42-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Боровся із окупантами на всіх «гарячих» точках Донеччини, Харківщини та Луганщини.

У Тараса Фецака залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів