Золочівщина може напоїти енергетиками 19 країн світу: у ЛОДА вже продегустували

13:48 2 квітня 2021 р.

Фото до новини

У Золочівському районі на Львівщині представники групи компаній “Нові продукти” мають намір збудувати завод із виготовлення напоїв.

У будівництво хочуть інвестувати – 15 -20 млн доларів. Про це сьогодні йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького з інвесторами, повідомила пресслужба ЛОДА Dailylviv.

Як зазначили представники компанії, зараз проводять геолого-розвідувальні роботи для визначення потенційного місця розташування виробництва.

«На підприємстві ми хочемо працевлаштувати близько 400 осіб. Станом на сьогодні у нас є виробництво у Жашкові на Черкащині, де люди отримують 16 -20 тисяч зарплати. Замкнута виробнича система на підприємстві  забезпечує економію водного ресурсу і виключає негативний вплив на довкілля”, - наголосив співвласник компанії Геннадій Невесенко.

Під час зустрічі інвестори звернулись до голови ЛОДА з проханням посприяти у будівництві під’їзних шляхів до підприємства та з приєднанням до електромереж. У відповідь Максим Козицький запевнив їх у підтримці.

“Ми вітаємо всі бізнес-пропозиції щодо екологічного виробництва, які сприятимуть розвитку наших громад. Будемо допомагати вирішити питання дозвільного характеру”, - підкреслив Максим Козицький.

Група компаній «Нові продукти» — один з найбільших виробників напоїв і снеків в Україні. Сьогодні ГК «Нові продукти» експортує свою продукцію - 37 найменувань продуктів під 14 брендами - у 19 країн світу, серед яких Китай, Італія, Німеччина, Чехія, Угорщина, Ізраїль, Білорусь, Молдова, Азербайджан, Грузія, Вірменія та інші. Штат працівників підприємства складає понад 1 500 осіб. Група компаній виробляє, зокрема, такі напої: APPS, WHY NOT, «Природне Джерело», SHAKE, NON STOP, PIT BULL, KING’S BRIDGE, REVO Energy, REVO Alco Energy, EatMe, GREEN ENERGY, DIABLO, FRIDAY, БІРТЕЙЛЬ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів