Зі скверу біля пам’ятника Федоровичу та з вулиці Підвальної у Львові забрали павільйони

17:23 13 травня 2024 р.

Фото до новини

Обидва павільйони були встановлені самовільно, без належних документів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

На два незаконні кіоски поменшало у Галицькому районі Львова. Одну тимчасову споруду забрали просто зі скверу, що біля пам’ятника Іванові Федоровичу. Іншу – з вулиці Підвальної, 13.

За даними департаменту природних ресурсів, будівництва та розвитку громад Львова, обидва павільйони були встановлені самовільно, без належних документів. Вони не потрапили до Комплексної схеми, а відтак підприємці торгували тут незаконно.   

«Забрали тимчасові споруди на виконання рішення виконкому Львівської міської ради від 9 квітня 2024 р. І демонтували їх самі ж власники», – зазначили в департаменті.

Власника тимчасової споруди завжди повідомляють про демонтаж заздалегідь. Відтак підприємець має час самостійно розібрати кіоск і звільнити громадський простір. Якщо він цього не зробить добровільно, тоді демонтажем займуться працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління».

За даними посадовців, найчастіше власники МАФів самостійно розбирають споруди. В такий спосіб вони економлять час і сили як собі, так і виконавчим службам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів