Житлові субсидії отримують у Львові 13,9 тисячі сімей

09:15 19 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: molod-da.org

3240-м із них, як повідомляє у середу прес-служба міськради, звернулися за цим видом допомоги цьогоріч.

Упродовж січня-лютого по житлові субсидії звернулось 3266 львівських сімей. Із яких відділами управління соціального захисту призначено 3240 житлових субсидій, що становить 99,2% призначень від загальної кількості звернень.

Загалом, станом на початок березня на обліку в управлінні соціального захисту Львівської міської ради перебувало 13,9 тисячі отримувачів державної житлової субсидії. Начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту міської ради Леся Дронь розповіла:

«Високий відсоток призначень свідчить про добру поінформованість мешканців про умови призначення державних житлових субсидій, тобто, які для цього потрібні документи, хто може претендувати на цей вид соціальної допомоги та куди потрібно звертатись. В січні та лютому 2014 року відділами управління соціального захисту призначено державних житлових субсидій на суму 6,35 млн. грн».

Прес-служба міської ради також нагадує, що державна житлова субсидія призначається громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців. По закінченні терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію, для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, з відповідним пакетом документів.

А заступник  начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин зазначає: «Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону чи інтернету через сайт управління соцзахисту «Львів соціальний». Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга», - 

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

Галицький (вул. Ф. Ліста, 5): тел.:  261-44-50.

Личаківський (вул. Театральна, 10): тел.:  235-71-62.

Залізничний (вул. І. Виговського, 34): тел.:  295-82-28.

Франківський (вул. Генерала Т. Чупринки, 85): тел.:  237-50-81.

Шевченківський (вул. В. Липинського, 11): тел.:  252-28-40.

Сихівський (просп. Червоної Калини, 66): тел.:  254-64-80.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів