Жінкам-аграріям на Львівщині дають по 10 тисяч євро: які умови

05:35 18 травня 2023 р.

Фото до новини

Подати заявку на участь у програмі необхідно українською мовою до 25 травня.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Стартує безплатна освітньо-менторська програма для жінок-підприємиць і стартапів в агропродовольчому секторі (Empowering Women in Agrifood (EWA)  тривалістю 6 місяців (червень - листопад, 2023) з безпосереднім наданням  грантів до 10 000 євро на розвиток власної справи чи стартапу.  

Окрім отримання грантів в межах програми учасниці працюватимуть з особистими менторами, братимуть участь в  онлайн/офлайн тренінгах та заходах, розвиватимуть бізнес-навички та налагоджуватимуть нові контакти. Фінальна бізнес-презентація інвесторам і журі відбудеться в листопаді 2023 року в м. Київ. 

Подати заявку на участь у програмі необхідно українською мовою до 25 травня за посиланням: https://griml.com/Gtbic . Більш детальна інформація про програму за посиланням: https://griml.com/cKTD2

«Сьогодні в агросфері працює багато жінок, багато з них безпосередньо звертаються до департаменту за консультацією як розпочати власний бізнес, маючи при цьому ідею ведення сільського господарства або харчопереробки. Тобто, якщо Ви жінка-підприємиця або засновниця агростартапу і Вам виповнилось 18 років, якщо у Вас є цікава агропродовольча бізнес-ідея або чинний бізнес, якому менш як 2 роки з моменту офіційної реєстрації і Ви не отримували на пропоновану ідею  донорської грантової допомоги на суму понад 30 000 євро, Ви можете скористатись програмою EIT Food та отримати додаткові можливості для розвитку власної справи», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Органічної лохини на Львівщині стане ще більше

Мікрогранти для аграріїв Львівщини на суму 1,9 млн. грн: хто отримав гроші

У Львові знову можна одержати грант від Дії: умови

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів