Завтра у Львові - масштабна акція протесту мікропідприємців

16:18 21 вересня 2020 р.

Фото до новини

22 вересня о 10.00 у Львові, біля приміщення Львівської облдержадміністрації, відбудеться масштабна акція протесту мікропідприємців (ФОП) Львівщини «Право на працю».

Про це DailyLviv інформують організатори руху #SaveФОП, пише DailyLviv.

За їхніми словами, підприємці збираються для того, щоб почути звіт голови ОДА про реакцію Президента та передати через голову ОДА нагадування Президенту про обіцяну зустріч з представниками #SaveФОП, яка була анонсована рік тому, але, на жаль, досі не відбулася.

Також голові ОДА буде передане звернення з вимогою недопущення утисків прав підприємців під час карантину.

Основною вимогою протестувальників до Львівської обласної ради буде вимога про ухвалення звернення депутатів ЛОР до центральної влади щодо термінового розгляду законопроєктів 3853-1(2) та 3993.

"Усі підприємці готуються до акції під Верховною Радою, яка відбудеться у найближчі тижні. Уже рік триває боротьба підприємців України з пролобійованими великим бізнесом законами 128-ІХ та 129-ІХ, що знищують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та залишають без права на існування 5 млн громадян України",- наголосив співорганізотор руху #SaveФОП Владислав Орлов.

Кілька десятків акцій протесту у всій Україні, за інформацією #SaveФОП, не були почуті. Лише багатотисячний всеукраїнський мітинг 16 вересня приніс перші результати.

Відбулася зустріч з головою Верховної Ради Дмитром Разумковим, який видав розпорядження податковому комітету винести на розгляд законопроєкти 3853-1(2) та 3993 - про захист спрощеної системи оподаткування.

Був підписаний меморандум про підтримку зазначених законопроєктів з головами п'яти фракцій, представлених у ВР. Усі вони публічно, зі сцени, оголосили про підтримку цих законопроєктів 100% голосів депутатів своїх фракцій

17 вересня у Львові відбулася зустріч з президентом Володимиром Зеленським, який публічно пообіцяв проаналізувати критичну ситуацію і ознайомитись із законопроєктами.

Нагадаємо, українці заплатять 22 мільярди гривень за знищення ФОПів, – ексголова ДРС у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів