Запроваджено річні тарифи на природний газ з 1 травня

09:55 8 квітня 2021 р.

Фото до новини

7 квітня відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі-НКРЕКП), на якому затвердили постанову, що передбачає запровадження дії річних тарифів на природний газ з 1 травня.

Про це повідомив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації Богдан Кейван, інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Річний тариф діятиме з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року. Усі постачальники, які постачають газ для населення або мають такий намір, зобов'язані у період до 25 квітня 2021 року довести до відома побутових споживачів інформацію про ціни, що діятимуть протягом цього періоду.

У період дії річного контракту ціну можна буде змінювати лише у бік зменшення. Збільшувати ціну у порівнянні з тією, яка буде встановлена станом на 25 квітня поточного року, буде неможливо.

Разом з тим, у НКРЕКП зазначили, що постачальники природного газу матимуть можливість пропонувати інші пропозиції для споживання побутовим споживачам, що підвищить можливості для розвитку конкуренції на роздрібному ринку природного газу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів