Замість Віктора Багрія директором «Львівського облавтодору» призначено Ярослава Ріхтера

10:18 25 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 24 березня наказом ВАТ «Державні автомобільні дороги» директора ДП «Львівський облавтодор» Віктора Багрія звільнено з займаної посади.

У прес-службі облдержадміністрації сьогодні, 25 березня, «Щоденному Львову»:

«24 березня наказом ВАТ «Державні автомобільні дороги» директора ДП «Львівський облавтодор» Віктора Багрія звільнено з займаної посади. Про це повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. Новим директором призначений Ярослав Ріхтер, який виконував обов’язки директора підприємства протягом останніх двох тижнів.

Нагадаємо, що на початку лютого 2015 року голова ЛОДА Олег Синютка скерував подання в прокуратуру щодо перевірки діяльності керівництва ДП «Львівський облавтодор», у тому числі – фактів невиплати заробітної плати. О. Синютка наголошував тоді: «З 11 млн. грн., які надійшли на рахунки облавтодору в січні, його керівництво навіть не виплатило працівникам ремонтно-дорожньої галузі зарплату за грудень. Хоча фонд заробітної плати становить 3 млн. грн». 

Голова ОДА також скерував подання до Києва на притягнення винних посадових осіб до відповідальності за невиплату заробітної плати, в тому числі й за неналежний обсяг та якість виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості на дорогах області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів