За дві ночі у центрі Львова замінять 50 м аварійної колії

21:27 12 серпня 2024 р.

Фото до новини

А між коліями покладуть бруківку.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com

Сьогодні, 12 серпня, після 22:00 на вул. Винниченка, 10-12 розпочнуть замінювати аварійну ділянку колії у напрямі до центру міста. Роботи триватимуть впродовж вівторка - середи, 13-14 серпня. Аби не змінювати рух трамваїв, заміну колії проводитимуть у нічний час. Тож трамваї №№ 1, 2, 7 та 9 будуть курсувати за своїми звичними маршрутами. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Для заміни колії доведеться демонтувати, а потім перезамостити бруківку на проїзній частині. Тому ділянка смуги від вул. Винниченка, 10-12  - до вул. Підвальна-Руська у напрямі до центру міста буде закрита для руху автомобільного транспорту до 14 серпня включно. Автобуси та приватні авто зможуть оминати закриту ділянку по вул. Винниченка – біля обласної ради.

У місці проведення робіт буде встановлено загородження та відповідні дорожні знаки. Водіїв приватного транспорту просять бути уважними та зважати на зміну схеми організації дорожнього руху на цій локації. А за можливості - обирати альтернативний маршрут.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», на вул. Винниченка, 10-12 планують замінити 50 м аварійної колії та, відповідно, провести замощення міжколійного простору бруківкою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів