Зі Саудівської Аравії буде ще два маршрути до Львова

19:52 24 червня 2021 р.

Фото до новини

Лоукостер з Саудівської Аравії Flynas в липні відкриє ще два маршрути до Львова і буде виконувати їх на одному літаку.

Польоти з аеропортів Джидда і Ель-Касім авіакомпанія почне 7 липня з частотою два рази на тиждень - по середах і неділях. Літати буде до 1 вересня включно. Про це повідомляє avianews, пише Dailylviv.

Авіалайнер Flynas буде вилітати з Джедди, далі сідати в Ель-Касимі. Зупинка складе 40 хвилин без висадки пасажирів. За цей час в аеропорту посадять на борт інших пасажирів, після чого літак вже вилетить до Львова.

У зворотному напрямку маршрут аналогічний. Літак вилетить зі Львова і приземлиться в Ель-Касимі. З нього вийдуть пасажири, які слідували в цей аеропорт, після чого авіалайнер продовжить шлях з пасажирами, яким потрібно в Джедду.

Квитки на нові рейси продаються за ціною $650 в обидва боки з урахуванням перевезення тільки 7 кг ручної поклажі. Якщо вибрФМФФати тариф з багажем, він буде коштувати більше.

Висока вартість квитків оголошується тим, що на ринку польотів між Саудівською Аравією і Україною немає конкуренції. Тож прямі рейси навіть за такою ціною є більш вигідними як за ціною, так і за часщм у дорозі порівняно з рейсами з пересадками.

За прогнозами, основними клієнтами нових маршрутів до Львова стануть піддані Саудівської Аравії, для яких президент України Володимир Зеленський скасував візи. Вони вже зараз приїжджають на захід України, використовуючи Київ як проміжний пункт.

При цьому подорожі для українців в Саудівську Аравію до сих пір ускладнені - необхідно отримувати візу і проходити 7-денний карантин по прильоту в спеціальних готелях.

У червні Flynas відкрив прямі рейси Київ-Ер-Ріяд і анонсував запуск рейсів з Джедди до Києва і з Ер-Ріяда до Львова. З урахуванням нових напрямків загальне число прямих маршрутів між Україною та Саудівською Аравією досягне п'яти.

Як у Львові поливали перший літак з Ель-Касима (відео)

Зі Львова летіло більше пасажирів, ніж з Харкова, Одеси чи Дніпра. Нові рейси до Києва

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів