Як вибрати торшер

17:10 22 березня 2019 р.

Фото до новини

Торшер — простий спосіб створити затишне освітлення у власній оселі. Ми розглянемо як обрати торшер під свій інтер’єр.

Торшер під різні види інтер’єру 

Торшер — це підлоговий світильник для комерційних або жилих приміщень. Існує безліч варіацій цього світильника для оздоблення інтер’єру. 

Обираючи торшер слід керуватися стандартними рекомендаціями для вашого інтер'єру. Який же ліпше купити галогенний торшер? Наприклад, для сучасного стилю інтер'єру краще розглядати непомітні варіації: металева фурнітура, геометричні втілення чорного кольору (у вигляді квадрата, прямокутника), полімерні світильники (пластикові). Ще один варіант — мінімалістичний торшер з дерев'яною ніжкою і білим тканинним абажуром.

Переваги освітлення для вашої домівки:

Функціональність;

Мобільність (легко переносити з кімнати в кімнату);

Можливість створювати зони для читання, відпочинку; 

Додатковий затишок;

Ефективне освітлення;

Ще одна перевага галогенних торшерів — м'яке світло, що дозволяє створити атмосферу спокою і затишку. Для класичного стилю інтер'єру найбільш підійде білий торшер з позолотою або квітковим патерном на абажурі. Якщо ви любите модерн і сучасний стиль — орієнтуйтеся на просту металеву фурнітуру.

Найбільш оригінальні світильники з дерев'яною ніжкою, що на сьогоднішній день мають натуральні текстури, тому їх поверхня вважається популярним елементом інтер'єру серед дизайнерів приміщень. Адже вони можуть стати ще й арт-декором. Регульований штатив підходить для комерційних приміщень: художніх галерей, фотостудій, кафе-бібліотек, барбершопів.

Де шукають торшери для покупки? 

Підлоговий галогенний торшер цікава покупка, адже вибирати собі такий вид освітлення дійсно цікаво в магазинах освітлювальних товарів. Його світло підходить для підсвічування декору будинку. Додайте таке джерело світла поруч з кріслом і книжковою шафою, це створить м'яке освітлення для читання. 

Інтернет-магазин брендової освітлювальної продукції "Лінія Світла" — цей сайт - одне з найкращих місць для пошуку підлогового галогенового торшера. У каталозі ви можете відфільтрувати товари за потрібними категоріями: бренд, колір, а також обрати потрібну кількість ват та вид лампи. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів