Як вибрати банк для бізнесу: поради та рекомендації

23:27 29 листопада 2022 р.

Фото до новини

.

Вирішили зайнятися бізнесом у цей нелегкий час? Тоді вам знадобиться надійний банк, який обслуговуватиме ваші рахунки. Не варто підходити до вибору фінансового закладу легковажно або покладатися на поради знайомих — це може спричинити серйозні наслідки у разі його закриття. Вибирати потрібно виважено, з урахуванням багатьох факторів. У цій статті ми розглянемо, на що варто звернути увагу під час підбору, розповімо про ключові послуги на прикладі Банку Львів та дамо декілька важливих рекомендацій.

Перше, що потрібно враховувати, – якість обслуговування та доступність отримання консультацій менеджерів. Саме від цього залежить швидкість вирішення ваших питань, які так чи інакше виникатимуть у процесі роботи. Також грамотні консультації допоможуть вам заощадити на штрафах, вибрати оптимальний варіант обслуговування, фінансову послугу та ін. Дуже важливі канали комунікації з банком та режим роботи сервісної служби. Бажано, щоб зв'язатися з менеджерами можна було не лише особисто у відділенні, а й телефоном, месенджерами, через форму зворотного зв'язку тощо.

На що ще звертати увагу

У мережі інтернет можна прочитати безліч порад про те, на які фактори варто дивитися перед тим, як вибрати банк для обслуговування бізнесу. Ми виділили найголовніші:

  1. Надійність. Фінансовий заклад повинен мати відповідну ліцензію та входити до системи страхування вкладів. Завдяки цьому ви зможете повернути гроші, які знаходяться на рахунку, навіть у тому випадку, якщо банк став банкрутом або закрився.
  2. Перелік послуг. Якщо говорити коротко, то чим більше – тим краще. Але при цьому потрібно розуміти, які саме послуги вам потрібні, щоб не вибирати дорожчі тарифи. Наприклад, Банк Львів працює з програмою агрокредитування, пропонуючи клієнтам пільговий період на 9 місяців. Якщо ви займаєтеся фермерством, то ця пропозиція буде дуже доречною.
  3. Розмір тарифів. В різних фінансових закладах вартість послуг може різнитися. Тому рекомендуємо вам порівняти ціни та вибрати той варіант, який буде для вас найвигіднішим.

Що ще варто враховувати? Почитайте відгуки про банки у Мережі, щоб розуміти, з чим вам доведеться зіткнутися. Також дізнайтеся, яка актуальна ставка за кредитами та депозитами, у що обійдеться відкриття рахунку, скільки відсотків бере організація за видачу готівки та ін.

Додаткові бонуси

Які приємні сюрпризи може зробити вам фінансова установа? Сьогодні вони активно борються за нових клієнтів, тому пропонують їм вигідні умови співпраці. Наприклад, у Банку Львів можна взяти кредит без застави на суму до 2 мільйонів гривень терміном до 3 років, що може стати гарною підмогою для бізнесу. Також він пропонує кешбек на інвестиційний кредит, бізнес-депозити з вигідною ставкою та тариф «Легкий старт», який буде актуальним для початківців.

 

Джерело: Сайт www.banklviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів