Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» пройде вдванадцяте

11:30 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivtovv

3-7 жовтня у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника відбуватиметься дванадцята виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник».

Про це повідомили в понеділок, 30 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «На виставці-ярмарку будуть представлені товари львівських виробників різних галузей промисловості – легкої (30 підприємств), харчової (10 підприємств), виробництва будматеріалів, виробництва меблів, товарів повсякденного вжитку, «HandMade» (14 підприємств) тощо. Основною метою виставки-ярмарку є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств».

«Упродовж виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» триватимуть конкурс «Битва модельєрів», Фестиваль перукарського мистецтва «Галицький талант», Фестиваль краси та здоров’я «Art Beauty». Для підприємців та бізнесменів проведуть семінар «Можливості для зростання бізнесу», а львівські модельєри представлять показ власних колекцій мод «Fashion Palace», – поінформували також у міськраді.

«Соціальною складовою цьогорічного заходу стане інклюзивний показ мод в супроводі камерного симфонічного оркестру, майстер-класи від соціального підприємства «Рукомисли». До того ж, відбудеться захід «Бабусина скриня», який приурочено до Дня людей похилого віку», – розповіли також у міськраді.

«Заплановано Ходу вишиванок до 30-річчя заснування організації Союзу Українок, виставка вишиванок, виставки конкурсних робіт дитячого малюнку «Купуй львівське!» навчальних закладів професійно-технічної освіти, Академії друкарства тощо. У межах виставки-ярмарку, організовуватиметься розважальна програма для учасників конкурсу дитячого малюнку та відвідувачів виставки», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів