Види шпалер Rasch

19:17 18 березня 2019 р.

Фото до новини

Компанія Rasch працює з 1861 року, тому вже впродовж кількох століть створила собі бренд-ім'я в світі декорування. Знайти ідеальні шпалери можна завдяки широкому спектру дизайна - від модера до екстравагантних візерунків.

Шпалери Rasch відомі своїми дамаськими візерунками, квітковим патерном, модними смугами, пишними текстурами з гарною колірною палітрою, починаючи від насичених колірних відтінків і закінчуючи тонкими тонами.

Види німецьких шпалер Rasch

Німецькі шпалери Rasch відрізняються багатьма перевагами для споживача. Перш за все, оформлення своєї домівки шпалерами Rasch — екологічна безпека та створення потрібного еко-клімату. Розрізняють кілька сучасних видів шпалер від бренду Rasch:

Дитячі. За відгуками покупців, паперові шпалери Раш — найліпший варіант для оформлення дитячих кімнат. Демократичні ціни дозволяють оновлювати стіни відповідно до дорослішання дитини. Гарантія виробника на їхню стійкість до вигорання — 5 років.

Вініл. Вінілові шпалери мають підвищену стійкість до механічних пошкоджень, деформацій, вологи і УФ променів. Вінілові шпалери прості в монтажі та догляді.

Флізелін. Найбільша різноманітність візерунків саме в флізелінових шпалерах, тому дозволяє підібрати покриття до будь-якого стилю оформлення.

Папір. Легкий монтаж шпалер з паперу дозволяє легко грати з дизайном інтер'єру. Різноманітність кольорів створює в оселі затишок та комфорт, а якість паперових шпалер Rasch створена для будь-якої оселі.

Текстиль. Шпалери з текстилю не тільки приємні на дотик, але і можуть стати якісною імітацією природних матеріалів: каменю, дерева, штукатурки, льону, віскози, бавовни та іншого.

Переваги шпалер Rasch

Плюси бренду Rasch — столітня історія з динамічною та різноманітною колекцією шпалер. До головних переваг бренду належать:

  • Зносостійкість;

  • Поглинання звуку;

  • Щільна структура;

  • Паропроникність;

  • Антибактеріальне покриття;

  • Екологічність;

  • Приємні на дотик;

До переваг бренду також можна віднести використання тільки нетоксичної фарби. Всі шпалери проходять суворий контроль якості в лабораторіях, які є на виробництві. Таким чином, покупці можуть бути впевнені, що, купуючи шпалери представленого бренду, вони не зіткнуться з браком або іншими вадами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів