«VTB Bank» (Україна) підраховує збитки від нічного підпалу у Львові

17:10 22 лютого 2016 р.

Фото до новини

«Найближчим часом робота цього львівського відділення банку буде відновлена, а всі інші працюють у звичайному режимі», – запевнили «Щоденний Львів» у прес-службі «VTB Bank» (Україна).

Після повідомлень ЗМІ про нічні підпали у Львові кількох відділень банків з російським капіталом, «Щоденний Львів» надіслав чотири запитання до «VTB Bank» (Україна): «Яких прямих збитків зазнав «VTB Bank» (Україна) від нападів у Львові й інших містах (яких саме)? Якої репутаційної шкоди зазнав банк (для клієнтів – фізичних і юридичних осіб)? У чому, на думку керівництва банку, причина цих погромів? Які превентивні заходи вживатиме банк, щоб запобігти аналогічному вандалізму у майбутньому?».

«Щоденному Львову» відповіла прес-служба «VTB Bank» (Україна):

«Уночі, 22 лютого, на одне з відділень банку «VTB Bank» (Україна) у Львові було скоєно напад. Унаслідок протиправних дій сторонніх осіб загорілося одне з підсобних приміщень банку. На той час у відділенні банку працівників не було, тому ніхто з них фізично не постраждав.

Найближчим часом робота цього відділення буде відновлена, всі інші відділення банку працюють у звичайному режимі. Крім того, обслуговування клієнтів триває цілодобово за допомогою дистанційних каналів банку – через інтернет-банк «VTB Online», який доступний усім клієнтам банку впродовж 24-х годин на добу. Що стосується обсягу заподіяних банку збитків, то їх ще оцінюють. За фактом нападу банк звернувся до правоохоронних органів».

Отже, за інформацією прес-служби «VTB Bank» (Україна), у Львові проти ночі 22 лютого було скоєно лише один, а не два підпали відділень «VTB Bank» (Україна).



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів