Внаслідок ранкової ракетної атаки на Львівщині пошкоджено повітряну лінію

13:34 31 березня 2024 р.

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Енергетична ситуація в регіонах станом на 31 березня.

Про енергетичну ситуацію в Україні повідомили Урядовий портал і "Укренерго", пише DailyLviv.com. Зараз обмеження споживання зняті в усіх постраждалих регіонах країни. Але ввечері, в години вечірнього максимуму, можливо застосування обмеження споживання для побутових споживачів: на Харківщині та Одещині, для промислових в Кривому Розі.

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

Через ворожі обстріли вночі відключалися 170 тисяч абонентів у м. Одеса та прилеглих районах – після відновлювальних робіт енергетики повернули світло. Однак у м. Одеса зупинено електротранспорт. Також через пошкодження та ненадійність схем живлення можливі повторні аварійні відключення.

ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ

Через технологічне порушення відключена лінія 110 кВ, тривають відновлювальні роботи. Усіх споживачів заживлено.

В одному з населених пунктів Гайсинського району з технологічних причин припинено газопостачання 243 абонентам. Причина порушення встановлюється.

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ

Через бойові дії знеструмлено 1772 абоненти, тривають відновлювальні роботи. Застосовуються обмеження споживачів у Криворізькому районі (місцева промисловість).

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

Через бойові дії вимикалися 2225 споживачів у 2 населених пунктах. Ремонтні бригади заживили 1395 абонентів у 4 населених пунктах. На ранок залишаються знеструмленими 43,8 тисячі точок обліку у 81 населеному пункті.

Минулої доби застосовувалися графіки обмеження потужності – вимикалися 30,5 тисячі абонентів. Станом на ранок обмежень не застосовується.

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ

В Ужгородському районі внаслідок технологічних причин припинено газопостачання до 275 споживачів у двох населених пунктах.

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ

З технологічних причин знеструмлювалися 1903 абоненти у 5 населених пунктах – всіх заживлено. Через бойові дії без світла залишилися 52 споживачі. Станом на ранок залишаються знеструмленими 3782 точки обліку у 51 населеному пункті.

Минулої доби застосовувалися графіки аварійних відключень. Станом на ранок обмежень споживачів немає.

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Зранку через пошкодження в мережі знеструмлено 2128 точок обліку – тривають відновлювальні роботи.

У м. Біла Церква в багатоквартирному будинку стався вибух – його причина встановлюється. Припинено газопостачання 80 квартир.

КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ

Минулої доби застосовувалися графіки аварійних відключень. Станом на ранок обмежень споживачів немає.

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ

Внаслідок ранкової ракетної атаки пошкоджено повітряну лінію. Під час ракетної атаки аварійно вимкнулася повітряна лінія у Львівській області, був знеструмлений один з населених пунктів. Усіх споживачів заживлено. Тривають роботи з відновлення.

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ 

Минулої доби застосовувалися графіки аварійних відключень. Станом на ранок обмежень споживачів немає.

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ

Через ворожі обстріли залишаються знеструмленими 5600 точок обліку у 67 населених пунктах. Минулої доби застосовувалися графіки аварійних відключень. Станом на ранок обмежень споживачів немає.

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ

У м. Херсон залишаються знеструмленими 3 тисячі абонентів, по області – майже 26 тисяч точок обліку у 45 населених пунктах.

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ

У м. Монастирище у приватному будинку при спробі споживача скористатися газовою плитою стався спалах газоповітряної суміші, при цьому абонент отримала опіки. На місце події виїжджали представники ДСНС, поліції та швидкої допомоги.

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ

Через бойові дії знеструмлювалися 1455 абонентів у 25 населених пунктах.

В одному з населених пунктів в результаті наїзду трактора пошкоджено газове обладнання.

Для локалізації витоку газу припинено газопостачання 456 абонентів у двох населених пунктах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів