Власники МАФів у Львові повинні прибрати за місяць алкоголь із вітрин

13:32 5 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

Міський голова Львова наголосив у п’ятницю, 5 квітня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР на важливості ухвали «Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах», яку вчора було прийнято сесією Львівської міської ради.

Про це повідомили в п’ятницю, 5 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Вчора депутати одностайно підтримали ухвалу про заборону торгівлі алкогольними напоями у МАФах. Близько 250 МАФів буде виключено з перспективної схеми, якщо вони за місяць часу не заберуть алкоголь зі своїх вітрин. В МАФах алкоголю бути не має. Взагалі треба максимально мінімізувати алкоголь на вулицях міста, бо це все переходить межі здорового глузду».

«Із метою усунення порушень громадського порядку у нічний час доби та зменшення кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, учора на пленарному засіданні сесії міської ради було прийнято ухвалу «Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах». Відтак, 236 тимчасових споруд міста Львова повинні припинити реалізацію алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом з 1 травня 2019 року», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів