Влада Львова повинна вирішити проблеми мешканців вулиці Стрийської - нардеп

16:13 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Міська рада має погодити з Міністерством оборони питання щодо відомчих будинків й прийняти їх у комунальну власність Львова.

Народний депутат України Михайло Хміль звертається до Львівської міської ради та, зокрема до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою терміново вирішити питання щодо вивезення сміття з вулиць Стрийської та прилеглих.

«Сьогодні дізнався зі ЗМІ, що фірма, яка займається вивезенням сміття з району вулиць Стрийської-Гашека-Максимовича, відмовляється надалі обслуговувати мешканців згаданих вулиць й прибирає контейнери для побутових відходів. Це пов’язано з тим, що будинки, які належать Міністерству оборони, заборгували кошти за вивезення сміття», - розповів М.Хміль.

Відтак нардеп звертається до міської ради з вимогою терміново втрутитись у ситуацію, провести нараду й вирішити питання вивезення сміття з вулиць Гашека, Стрийської та Максимовича. 

А також М.Хміль наголошує, що влада Львова все ж повинна погодити з Міністерством оборони питання щодо відомчих будинків й прийняти їх у комунальну власність міста. 

«У військових будинках живуть львів’яни й вони, як і інші мешканці нашого міста мають право на отримання повноцінних послуг. Постійно повторюються ті ж проблеми: мешканцям «військових» будинків відключають за борги воду чи тепло, тепер – не вивозитимуть сміття. Чому через непорозуміння між Міноборони та мером міста мають страждати львів’яни?», - запитує народний депутат.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів