Військові будинки Львова: від Міноборони пішли, до Ратуші не дійшли

16:07 12 листопада 2013 р.

Мешканці будинків з вулиць Стрийської, Гашека, Максимовича у Львові, які заборгували за вивезення твердих побутових відходів і залишилися без контейнерів для сміття, змушені будуть вивозити його в інші райони обласного центру.

Народний депутат України Михайло Хміль вимагає пришвидшити процес передання будинків Міністерства оборони України в комунальну власність міста Львова. Про це йдеться у депутатському зверненні, адресованому до Кабінету міністрів України, а також міністру оборони України Павлу Лебедєву та міському голові м. Львова Андрієві Садовому. 

«До мене систематично звертаються мешканці будинків з вулиць Стрийської, Гашека, Максимовича щодо незадовільного стану із теплопостачанням цих будинків та вивезенням твердих побутових відходів», – йдеться у депутатському зверненні. 

Хміль заропонував створити робочу групу з представників Кабінету міністрів України, Міністерства оборони України та Львівської міської ради - із залученням народних депутатів України відповідних мажоритарних округів - з метою пришвидшення процесу передання будинків Міністерства оборони України в комунальну власність міста Львова.

Про це повідомила прес-служба народного депутата України.

Сьогодні вранці "Щоденний Львів" писав про те, що будинки Міноборони у Львові не матимуть контейнерів для сміття.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів