Відкрито модульний міст на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів

09:03 26 листопада 2023 р.

Фото до новини

Будівництво модульного мосту через ріці Тересва на Тячівщині завершене.

Про це повідомив начальник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, пише DailyLviv.com

Сьогодні відкриваємо проїзд транспорту у легковому режимі з обмеженням маси транспортних засобів до 3,5 т цілодобово. Інженери встановили міст завдовжки 226,7 погонних метрів з нормативним навантаженням до 40 тонн. Водночас облаштували під’їзні шляхи та встановили вказівні й обмежувальні знаки.

Незабаром після завершення окремих робіт проїзд транспорту буде дозволено у штатному режимі з обмеженням маси транспортних засобів до 40 тонн. 

Разом нам вдалося виконати критично важливе завдання для Закарпаття, адже державна дорога Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів з'єднує три західні області й повинна функціонувати безперебійно, без впливу зміни рівня води у ріці Тересва.

Нагадаємо, 24 липня, стався обвал трьох секцій аварійного 66-літнього мосту поблизу селища Тересва Тячівського району. Для полегшення руху автодорогою державного значення Н-09 була збудована тимчасова переправа. Вона мала функціонувати доти, поки Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Закарпатській області не збудує міст. Але через підняття води переправа була зруйнована. 22 жовтня її відновили.

Читайте також: На Львівщині може впасти ще один міст на ріці Західний Буг - у Сокалі

На дорозі Львів – Радехів – Луцьк закриють міст: схеми об'їзду

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів