Управління соцзахисту Львівської міськради в першому кварталі допомогло на 145 млн.

14:08 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: provce.ck.ua

Як повідомляє в середу прес-служба ЛМР, 51,8% цієї суми – при народженні дитини.

У сьогоднішньому повідомленні прес-служби Львівської міської ради мовиться, що його управлінням соціального захисту профінансувало за перший квартал 2014 року державні соціальні допомоги на суму 145 млн. грн. У повідомленні йдеться також, що станом на початок квітня 2014 року на обліку в управлінні соціального захисту Львівської міської ради перебували майже 53 тис. одержувачів державних соціальних допомог. 

Зокрема, такі:

допомога у зв’язку з вагітністю та пологами; 

одноразова допомога при народженні дитини; 

допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку; 

допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування; 

допомога на дітей одиноким матерям; 

допомога при усиновленні дитини, а також тимчасова державна допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів; 

допомога малозабезпеченим сім’ям і допомога інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам. 

Заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак зазначила: «У першому кварталі 2014 року управлінням соціального захисту Львівської міської ради профінансовано державних соціальних допомог на суму 145 млн. грн. З-поміж усього переліку найбільша сума припала на фінансування допомоги при народженні дитини – 75,2 млн. грн., 51,8% від загальної суми фінансування. Станом на початок квітня поточного року, в управлінні соціального захисту Львівської міськради обліковано 18,7 тис. одержувачів цього виду допомоги».

Прес-служба ЛМР також нагадує, що прийом громадян у «єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13-ї до 19-ї години; з вівторка по четвер – з 8-ї до 19-ї; п’ятниця – з 9-ї до 14-ї. А записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

Галицький (вул. Ф. Ліста, 5): тел.:  261-44-50;

Личаківський (вул. Театральна, 10): тел.:  235-71-62;

Залізничний (вул. І. Виговського, 34): тел.:  295-82-28;

Франківський (вул. Генерала Т. Чупринки, 85): тел.:  237-50-81;

Шевченківський (вул. В. Липинського, 11): тел.:  252-28-40;

Сихівський (просп. Червоної Калини, 66): тел.:  254-64-80.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів