«Укрзалізниця» призупинила продаж квитків на швидкісні поїзди Інтерсіті+ львівського напрямку

15:38 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України, продаж проїзних документів на швидкісні поїзди Інтерсіті+ львівського напрямку на 29 квітня та наступні дати тимчасово призупинено.

У прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України (скорочено – «Укрзалізниця») повідомили сьогодні, 3 квітня:

«Продаж проїзних документів на швидкісні поїзди Інтерсіті+ львівського напрямку на 29 квітня та наступні дати тимчасово призупинено

Для запровадження зупинки поїздів на станції Святошин у зв’язку з коригуванням розкладу руху поїздів Інтерсіті+ №741/742 Дарниця, Київ – Трускавець – Київ, Дарниця та №743/744 Дарниця, Київ – Львів – Київ, Дарниця,на ці поїзди тимчасово призупинено попередній продаж проїзних документів на дату 29 квітня та наступні дні. Після завершення коригування графіка продаж квитків буде відновлено, про щобуде повідомлено.

Зупинка на станції Святошин стане третьою зупинкою в межах Києва для поїздів львівського напрямку – таким чином поїзди робитимуть зупинки на станції Святошин, Київ-Пасажирський (проміжні станції) та Дарниця. Залізнична станція Святошин є частиною потужного транспортно-пересадочного вузла, тож призначена зупинка дозволить пасажирам здійснити зручну пересадку на приміські поїзди, поїзди метрополітену (Святошинсько-Броварська лінія), тролейбус, міські та приміські автобуси, маршрутні таксі.

Більш того мешканцям та гостям великих житлових масивів (Академмістечко, Борщагівка, Святошин, Нивки тощо) та міст-сателітів Києва (Ірпінь, Буча, Ворзель) призначення даної зупинки дозволить заощаджувати щонайменше 40 хвилин часу. Українська залізнична швидкісна компанія просить вибачення за тимчасові незручності. 

Нагадаємо, що запровадження зупинок швидкісних поїздів на станції Дарниця розпочато 31 березня 2013 року і на сьогодні нею користуються до 25% пасажирів (залежно від напрямку). Зупинка поїздів на декількох станціях в межах мегаполісів – поширена практика в Європейських країнах. Наприклад, у Варшаві більшість поїздів зупиняються на станції Варшава-Заходня, Варшава-Центральна, Варшава Всходня, у Брюсселі – Брюссель-Міді та Брюссель-Централ. Тепер ця практика впроваджується у Києві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів