У центральній частині Львові продали 4200 квадратів нерухомості по $500. Хто купив

14:27 7 серпня 2024 р.

Фото до новини

За право власності на об’єкт змагалися 18 інвесторів.

Про це інформує Фонд держмайна України, пише DailyLviv.com.

6 серпня відбувся онлайн-аукціон в системі «Прозорро.Продажі» з приватизації ЄМК ДП «Проєктно-конструкторське технологічне бюро». 

За право власності на об’єкт змагалися 18 інвесторів, ціна зросла у 15,32 рази: з 5,5 млн грн до фінальної — понад 85 млн грн. Покупець додатково сплатить понад 17 млн грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може скласти понад 102 млн грн. 

Об'єкт розташований в центрі міста Львів, має зручну транспортну розв'язку та — поруч автомобільна дорога М10.

До складу приватизованого об'єкта входять:

11 одиниць нерухомого майна площею 4 197,1 м² (нежитлова будівля, котельня-склад, побутовий корпус, котельня та інше). Також у складі підприємства перебуває 2 автотранспортні засоби та 19 одиниць рухомого майна.

Єдиний майновий комплекс, який розташований за адресами — вулиця  Данилишина, 4 і вулиця Збоїща, 15 придбало ТОВ “Бібуд”. 

 

За інформацією аналітичної системи YouControl, ТОВ “Бібуд” зареєстровано 07.07.2015.Розмір статутного капіталу юридичної особи складає 1 000,00. ТзОВ займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень. Компанією володіє Тарас Зубик. Він є засновником ще низки підприємств: "Девелопмент інжиніринг сервіс","Каскадбуд", "Львівський проєктний інститут", "Свійська птиця", "Агро-Органік- Інвест".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів