У Львові звільнили від земельного податку завод збірних конструкцій

17:30 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У четвер, 4 квітня, на сесії міськради внесли зміни до її ухвали «Про звільнення у 2019 році від сплати земельного податку підприємств військово-промислового комплексу, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави».

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Депутати додали до переліку підприємств, які звільнені від земельного податку, державне підприємство міністерства оборони України «Львівський завод збірних конструкцій». Це державне підприємство виконує програму уряду щодо забезпечення «Укргазвидобування» виробами із залізобетону й виконує державне замовлення міністерства оборони України із відвантаження залізобетонних виробів для будівництва казарм, житлового фонду для розміщення військовослужбовців за контрактом на Яворівському полігоні, а також будує смуги перешкод для військової частини».

«На сьогодні підприємство опинилося у важкому фінансовому стані. Його заборгованість зі сплати земельного податку становить понад 1,2 млн. гривень», – поінформували також на порталі депутатів.

«На засіданні сесії виступив депутат ЛМР Маркіян Лопачак, який повідомив, що відвідав разом із депутатом ЛМР Петром Адамиком «Львівський завод збірних конструкцій», ознайомилися з продукцією, яку тут виготовляють. Відтак, депутати запропонували розглянути можливість співпраці із підприємством у виготовленні і закупівлі виробів, які виготовляють тут, для потреб Львова», – повідомили також на порталі депутатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів