У Львові відкрився глобальний сервісний центр

14:00 16 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На вулиці Шевченка обслуговуватимуть абонентів в Україні, а також мобільних операторів Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизії, Таджикістану та Узбекістану.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в п’ятницю, 16 грудня, що сьогодні на вулиці Шевченка, 111а у Львові урочисто відкрили новий глобальний сервісний центр міжнародної групи компаній «VimpelCom» і «Київстар». У повідомленні також зазначено: «Новий підрозділ виконуватиме функції централізованого офісу та обслуговуватиме абонентів в Україні, а також мобільних операторів Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизії, Таджикістану та Узбекістану. Також це дозволить забезпечити роботою близько 900 мешканців області».

Зокрема участь у відкритті глобального сервісного центру взяв голова Львівської обласної державної адмінстрації Олег Синютка, який запевнив: «Ми пишаємося тим, що такі великі компанії із сучасним обладнанням обирають саме Львівщину. До нас прийшов глобальний впізнаваний гравець, який використовує сучасні технології, і за яким обов'язково прийдуть інші. Тішить, що випускники львівських вишів сьогодні є затребованими на ринку праці і мають можливіть заробляти гідну заробітню плату у комфортних умовах у себе вдома, тут, на Львівщині. Зі свого боку ми обіцяємо забезпечити високваліфікаваних працівників, відсутність корупції та адміністративне сприяння. Натомість очікуємо нових робочих місць та високу заробітну плату».

У повідомленні облдержадміністрації також зазначено: Глобальний сервісний центр «Київстар» дозволить прискорити ефективність, оптимізувати можливості обробки даних і стандартизувати роботу. Він займатиметься обслуговуванням операцій з фінансів, закупівель і HR-процесів».

Про це повідомили сьогодні, 16 грудня, в прес-службі ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів