У Львові відкрили спортивно-торгово-розважальний центр «Spartak»

12:15 15 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 15 березня, на вулиці Мазепи у Львові відбулося урочисте відкриття нового спортивно-торгово-розважальний центру «Spartak».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Спортивно-торгово-розважальний центр (СТРЦ) «Спартак» здав в оренду 90% площі відомим брендовим магазинам, ресторанам і семизальному кінотеатру. Комплекс збудували на території занедбаної навчально-спортивної бази «Спартак» на вулиці Інструментальній, 49. Девелопером проекту є ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест»».

«Загальна орендна площа СТРЦ «Спартак» складає близько 23 тисячі квадратних метрів. Зараз практично уся площа розподілена. У комплексі в ексклюзивному форматі працюватиме мережа продуктивних супермаркетів «Сільпо», семизальний кінотеатр «Multiplex» і спорткомплекс «Sportlife» з басейном олімпійського стандарту», – поінформували також у міськраді.

«У 2008 році Львівська обласна рада продала цей об’єкт. Спочатку тут планували збудувати льодову арену, відкриті спортивні майданчики, гостьові апартаменти, басейн та спортзал. Однак, у січні 2015 року стало відомо, що льодової арени не буде. Натомість вирішили будувати житло. Втім 6 липня 2018 року виконком Львівської міськради затвердив містобудівні умови на будівництво льодової арени з мультифункціональним комплексом для ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест», – розповіли також у міськраді.

«Спортивну базу «Спартак» збудували у 1930-х роках спеціально для проведення Чемпіонату світу зі стендової стрільби. Тут облаштували відкритий басейн, купальні, трамплін. Тоді комплекс називався «Замарстинів», однак після Другої світової війни його перейменували на «Спартак», – повідомили також у міськраді.

«Рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» було затверджено містобудівні умови та обмеження на проектування льодової арени з мультифункціональним комплексом для обслуговування населення з офісними приміщеннями на вулиці Інструментальній, 49. Відповідно до поданого містобудівного розрахунку ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест», об’єкт будівництва мав такі техніко-економічні показники: площа земельної ділянки 5,5522 га (загальна) – 2,7497 га (під будівництво другої черги), площа забудови – 20 092 квадратні метри, площа благоустрою (громадський простір) – 20 175 квадратних метрів, загальна площа комплексу другої черги – 76 881 квадратний метр», – розповіли також у міськраді.

«У проекті будівництва передбачено напівпідземний паркінг на 582 паркомісця – 20 042 квадратних метрів; льодова арена (342 посадочні місця) – 6 930 квадратних метрів; перша офісна споруда – 20 072 квадратні метри; друга офісна споруда – 14 104 квадратні метри; мультифункціональний комплекс – 15 733 квадратних метрів. В плані підземного паркінгу передбачено загальну кількість паркомісць 582», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів