У Львові триває Форум туристично-інформаційних центрів України

13:15 14 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Про це повідомляє сьогодні, 14 лютого, прес-служба міської ради.

За її інформацією, 13 лютого вже відбувся у Жовкві, а 14 лютого триває у Львові Форум туристично-інформаційних центрів України «Діймо разом з успіхом!», участь у якому беруть близько сорока осіб. Серед його учасників – представники туристично-інформаційних центрів України, галузеві керівники, експерти та дослідники, підприємці.

Метою заходу є обмін досвідом, розвиток надання туристичних послуг, обговорення та вирішення важливих питань у туристичній сфері. Форум «Діймо разом з успіхом!» відбувається за ініціативи управління туризму ЛМР, ЛКП «Центр розвитку туризму міста Львова», Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Співорганізаторами форуму є також Жовківська міська рада та ГО «Львівський туристичний альянс» за участю Державної агенції курортів та туризму України. 

Заступник голови Державного агентства України з туризму і курортів. Андрій Шенін пояснює: «Практична робота, коли ми працюємо разом і визначаємо проблемні питання праці туристичних інформаційних центрів, практичні рекомендації дають поштовх, як правильно працювати. Сподіваюся, що наші сьогоднішні та вчорашні напрацювання стануть основою, і ми разом будемо розвивати цю складну ділянку».

А керівник ГО «Львівський туристичний Альянс» Олег Засадний додає: «Туризм – це не тільки частина роботи дійства, промоцій дійства, а великий бізнес. Добре, що це розуміння прийшло. «Львівський туристичний альянс» почав формуватися з 5 членів у 2011 році, згодом 8 членів, а тепер – 35 членів. Це говорить, що бізнес відчув свою соціальну відповідальність за те, що відбувається у місті. Є усвідомлення того, що всі можуть заробляти тільки разом. Сьогодні треба докласти неабияких зусиль, аби місто стало кращим не тільки для туристів, а насамперед для жителів».

Під час форуму обговорюються такі теми:

діяльність ТІЦів в Україні та світі: роль, перспективи, тенденції, запровадження новітніх технологій та високих вимог сервісного обслуговування;

функціонування в Україні ТІЦів різних форм власності;

перспективи запровадження стандартів надання туристично-інформаційних послуг в Україні;

ведення туристичної статистики ТІЦами: методи, результати та їх застосування;

обмін кращими муніципальними практиками у сфері туризму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів