У Львові стартував Форум підприємництва (відео)

13:50 14 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: ticketclub.com.ua

Його мета – надати представникам малого й середнього бізнесу знання про можливості їх розвитку.


Відео: Власний бізнес Франчайзинг

Як повідомляє 14 листопада прес-служба міської ради, сьогодні у Львові у виставковому центрі «Шувар-Експо» розпочалася головна подія року у сфері бізнесу – Форум підприємництва, який триватиме до суботи, 16 листопада. Його мета – надати представникам малого та середнього бізнесу знання про можливості розвитку їх справи.

Програма цьогорічного Форуму складається із чотирьох заходів – конференцій «Практика управління» та «Власний бізнес» і практикуму для бізнесу «Тренінг-центр» та виставки «Бізнес. Франчайзинг». А керуючий партнер групи компаній «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти» Роман Білик розповів прес-службі міської ради:

«Сьогоднішній час – це час викликів, зокрема для бізнес-середовища, час, який вимагає свіжих ідей, неординарних рішень та підходів. Форум – це платформа, де зустрічаються сотні фахівців з досвідом для того, щоб творити нові ідеї та обмінюватися думками.

Для «Нексія ДК» участь у Форумі підприємництва відіграє значну роль, оскільки ми активно підтримуємо ініціативи розвитку бізнесу на Львівщині. Будучи на сьогодні міжнародною компанією з офісами у чотирьох містах України, ми готові і надалі підтримувати підприємництво в Західній Україні та у Львові зокрема, оскільки саме тут колись розпочалась наша незалежна професійна діяльність». 

Кожен із трьох днів конференції «Практика управління» буде присвячений одному із напрямів розвитку бізнесу: стратегічне управління, управління людськими ресурсами та організаційні зміни, маркетинг і продаж. Партнером із організації конференції є Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS).

Експерти та викладачі LvBSстануть доповідачами на панельних дискусіях та проведуть майстер-класи. Зокрема – з управління фінансами та продажами.

За словами керівника Львівської бізнес-школи УКУ Софії Опацької, у Західному регіоні малий і середній бізнес становить значну частку економіки, тут працевлаштовані багато людей, тому він створює фундамент для добробуту регіону.

«Теми, які обговорюватимуть на конференції «Практика управління», з одного боку є прикладними і актуальними, а з іншого – вони показують тенденції майбутнього. Це обговорення на перетині галузей. Наприклад, питання права, фінансів – дуже інструментальні, а теми управління персоналом покажуть, що чекає на бізнес за 30 років. Учасники конференції прослухавши окремі майстер-класи чи доповіді, зможуть використати знання уже наступного дня, а також зрозуміти бізнес-тенденції майбутнього», – повідомила також Софія Опацька.

У межах конференції «Власний бізнес», яку організовує однойменний проект, відвідувачі Форуму зможуть відвідати майстер-класи відомих бізнесменів, ознайомитися із презентаціями франшиз, а також поділитися досвідом започаткування власного бізнесу, зокрема, на засадах франчайзингу. Корисним та цікавим буде майстер-клас із розвитку власного бізнесу, який проведе засновник групи компаній «Шувар» Роман Федишин.

Зокрема він відповість на запитання «Як прийшла ідея створення оптового ринку сільгосппродукції?», «Як вимальовувалась концепція підприємства?», «Яка сьогодні взята за основу розбудови мережі оптових ринків України?» Не менш цікавим буде й практикум «Тренінг-центр».

Упродовж першиого дня Форуму його Це перелік запитань, відповіді на які – на майстер-класі.обговорюватимуть питання стандартизації та сертифікації у сфері харчування, міжнародний досвід цього процесу, спілкуватимуться про безпеку продуктів. У рамках Форуму підприємництва відбудеться також перша у Західній Україні спеціалізована виставка франшиз «Бізнес. Франчайзинг 2013», партнером з організації якої є ТзОВ «Експо Львів».

Сайт Форуму підприємництва – http://forum.vlasbiz.net

Партнери заходу: Львівська міська рада, ТзОВ «РСП» «Шувар», група компаній«Нексія ДК. Аудитори і Консультанти», Львівська бізнес-школа Українського католицького університету, «Експо Львів», «Власний бізнес».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів