У Львові розпочався «Весняний діловий форум»

12:05 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: oda.gov.ua

У четвер, 11 квітня, у Львові розпочався «Весняний діловий форум «Україна в 2019 новий період невизначеності чи можливостей».

Про це повідомили в четвер, 11 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Весняний діловий форум» щороку збирає бізнесменів, аби вивчити приклади успішних проектів, які реалізували в Україні та за кордоном. Для підприємців форум – можливість обмінятися досвідом із лідерами ринків, отримати практичні рекомендації, щоб уникнути ризиків та помилок на шляху реалізації власних проектів».

«Форум відбувається у форматі засідання всіх учасників та виступів доповідачів. До участі у форумі запрошено представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій; успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України. До роботи Форуму запросили представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, що зацікавлені в реалізації бізнес-проектів на території України», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів