У Львові продовжені обмеження продажу алкогольних і слабоалкогольних напоїв та пива

14:54 30 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Депутати ЛМР не підтримали подання Антимонопольного комітету.

«Львівська міська рада не підтримала подання Антимонопольного комітету скасувати рішення про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями та пивом на території Львова», – повідомили сьогодні, 30 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич пояснила: «Відповідний проект був підготований та винесений на розгляд сесії ЛМР, відповідно до подання Антимонопольного комітету. У 2011 році Львівська міська рада прийняла рішення про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на території Львова, зокрема обмеження торгівлі слабоалкогольними напоями у малих архітектурних формах. Відповідно, Антимонопольний комітет України звернувся з поданням та просить скасувати це рішення як таке, що прийняте поза межами відповідних повноважень».

Відтак, депутати ЛМР не підтримали відповідний проект ухвали щодо скасування обмеження продажу у Львові алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів