У Львові продають приміщення двох інститутів і готель

16:02 21 березня 2024 р.

Фото до новини

У березні-квітні 2024 року у Львові відбудуться три аукціони: два з продажу об’єктів Фонду державного майна України та один приватний.

Про це повідомили в управлінні інвестицій та проєктів Львівської міської ради, пише DailyLviv.com.

25 березня у Львові відбудеться аукціон з продажу майнового комплексу державного підприємства «Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств» за адресою: м.Львів, вул. Золота, 8.

Площа – 6112,4 м²;

Стартова ціна – 294 260,60 грн.

Нагадаємо, 16 січня на аукціон уже виставляли приміщення "Львівського державного інституту з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств" площею 6112,4  м² і ділянкою - 55 соток. Стартова ціна єдиного майнового комплексу державного підприємства "Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств", який розташований у центральній частині Львова на вулиці Золотій, 8, становила 588 522,2 гривні. Окрім капітальної багатоповерхової споруди у центральній частині Львова, до лота належить також земельна ділянка площею 0,5487 га.

За повідомленням РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, в аукціоні змагалися 33 учасники.

"200 мільйонів гривень – фінальна ставка за ЄМК ДП "Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств",- повідомляли за підсумками аукціону. Але переможець не заплатив обумовлену суму. Тому об'єкт повторно виставили на торги, тепер за майже вдвічі меншою стартовою ціною.

Докладніше: 33 учасники змагалися за об'єкт у центрі Львова, який продавали по $2 за метр кв з 55-ма сотками землі

10 квітня у Львові також відбудеться аукціон з продажу майнового комплексу державного підприємства «Львівський державний інститут проєктування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд» за адресою: м.Львів, вул. вул.Січинського, 28.

Стартова ціна – 510 430,18 грн.

Читайте також: На Львівщині найдорожче продали готель

17 квітня у Львові відбудеться аукціон з продажу готелю «Feder boutique hotel», що знаходиться за адресою: м. Львів, пл. Звенигородська, 3.

Стартова ціна – 108 630 000,00 грн.

Читайте такожЗа приміщення на вул. Зеленій у Львові змагалися 9 претендентів: продали - за 16 млн грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів