У Львові подорожчає проїзд в маршрутних автобусах

10:50 25 січня 2019 р.

Фото до новини

Виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення щодо «коригування вартості проїзду в автобусному транспорті Львова до семи гривень».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю, 25 січня: «Пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ї групи будуть їздити у Львові безкоштовно у всьому міському громадському транспорті. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР. Воно вступить в дію з моменту оприлюднення у ЗМІ».

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак зазначив: «Нам вдалося досягти домовленостей з приватними перевізниками на автобусних маршрутах загального користування. Вони погоджуються надавати послуги з безкоштовного перевезення пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю 3-ї групи».

«Виконавчий комітет підтримав також рішення щодо коригування вартості проїзду в автобусному транспорті Львова до семи гривень», – поінформували в міськраді.

Виконувач обов’язків міського голови Львова Геннадій Васьків зазначив: «Це надзвичайно важливе питання. Перемовини були важкими. Але ми мусимо йти на ці кроки, щоб підтримати людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів