У Львові планують збудувати готель «Hilton»

10:45 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: epravda.com.ua

У Львові планують збудувати на місці закритого музею в парку імені Богдана Хмельницького готель.

Про це, як повідомили в інтернет-виданні «Економічна правда», заявив міський голова Львова Андрій Садовий. Зокрема, він зазначив: «Ми прийняли рішення – у Львові хочуть збудувати готель, здається, «Hilton». Там повинна бути половина будівлі – класичний готель, половина будівлі – апарт-готель».

«Це має бути будівля високого архітектурного рівня – витвір мистецтва. Забудовник погодився профінансувати реконструкцію парку відпочинку і культури ім. Богдада Хмельницького», – поінформував також Андрій Садовий.

Згідно з текстом рішення від 20 вересня 2018 року, Львівська міськрада погодила продаж земельної ділянки площею 1,06 га на вулиці Лижв’ярській (№1)у Львові товариству з обмеженою діяльністю «Апартготель» за 18,52 млн. гривень. Відповідно до містобудівних умов, висота будівлі не повинна перевищувати 34 метрів.

Площа забудови – орієнтовно 1,6 тисячі квадратних метрів. Загальна площа апартаментів – 8,3 тисячі квадратних метрів (це 157 апартаментів). Інфраструктура об'єкта також буде включати підземний паркінг площею 1,4 тисячі квадратних метрів.

ТзОВ «Апартготель» створено у 2016 році. За даними Єдиного держреєстру, учасниками компанії є Ростислав Заремба, Степан Стойко (у кожного – 49,3%) і Роман Попко (1,3%). Статутний капітал компанії на квітень 2019 року становить 5,07 млн. гривень.

Раніше співвласник готелю «Hilton» у Києві Борис Фуксман повідомляв, що розширення мережі «Hilton» поки що не планується через слабкий потік іноземних і внутрішніх туристів. П'ятизірковий готель «Hilton Kyiv», який  став першим готелем компанії «Hilton Worldwide» і мережі «Hilton Hotels & Resorts в Україні», відкрито 26 березня 2014 року.

Однак у березні 2019 року суд закрив частину столичного готелю «Hilton» до повного усунення порушень, виявлених столичної Держслужбою з надзвичайних ситуацій.

Бренд «Hilton Hotels & Resorts» – один із 10 провідних брендів компанії «Hilton Worldwide», заснований у 1919 році – на березень 2019 року об'єднує 586 готелів у 94 країнах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів