У Львові планують випустити в листопаді на маршрути нові тролейбуси

11:15 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Концерн «Електрон» виготовить на замовлення Львівської міськради 50 нових низькопідлогових тролейбусів.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 серпня, у Львівській міськраді. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів: «Нові тролейбуси курсуватимуть на всіх діючих маршрутах та, першочергово, замінять зношені. У нас була проблема з водіями тролейбусів. На сьогодні заробітна плата в них більше 12 тисяч гривень, і це дає можливість швидше набирати водіїв на роботу. Для цього ЛКП «Львівелектротранс» запустив школу навчання, тому маємо всі можливості, щоб швидко збільшити штат. Очікуємо, що перші тролейбуси вже в листопаді курсуватимуть на вулицях міста»

«На виготовлення усіх 50 тролейбусів, згідно з умовами контракту, передбачено 44 тижні. Це приблизно 10 місяців із часу отримання авансу. Гарантію на роботу тролейбусів ПрАТ «Концерн-Електрон» дає на два роки, або ж на 100 тисяч кілометрів пробігу. Тролейбуси виготовляють з нержавіючої сталі, тобто вони можуть експлуатуватися більше 10 років без жодної корозії. Всі машини будуть оснащені кондиціонерами», – поінформували також у міськраді.

Перший заступник голови правління концерну «Електрон» Володимир Лесик повідомив: «У травні цього року ми отримали аванс, і з цього часу розпочали виконання замовлення. Зараз перебуваємо на серединній стадії виконання. Згідно з контрактом, першу партію мали б поставити на 27 тиждень після отримання авансу. Тобто це орієнтовно перша половина листопада. Однак, у нас дещо відбулася затримка з фарбуванням через невизначеність. На зварювальній дільниці вже виготовили 28 кузовів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів