У Львові оштрафували 126 водіїв, які знехтували спекою

17:58 15 липня 2024 р.

Фото до новини

Попри обмеження руху великовагового транспорту за аномально високих температурних показників, ці кермувальники фур заїхали на територію міста.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. У Львові 13-14 липня оштрафували 126 водіїв, які попри обмеження руху великовагового транспорту за аномально високих температурних показників, в’їхали на територію міста. У мерії Львова наголошують, що за аномальної спеки, яка є останній тижні, такі обмеження особливо актуальні задля запобігання пошкодженню дорожнього покриття.

Водіям вантажівок нагадують: обмеження діє з 10:00 до 20:00. В ці години великогабаритні машини мають при в'їзді у місто прямувати у місця відстою та відновити рух після 20:00. Це стосується великовагових транспортних засобів, масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Як наголошують в Управлінні патрульної поліції, такі обмеження передбачені вимогами чинного законодавства.

Тож водіїв великогабаритного транспорту закликають зважити на обмеження і не заїжджати у вказані години в місто. А транспортні логістичні компанії - використовувати менш габаритний транспорт для здійснення доставок у місті.

При цьому обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці. А також перевезень, пов’язаних зі запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій тощо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів