У Львові нагородили працівників бронетанкового заводу

16:48 19 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Представник Центрального бронетанкового управління Збройних Сил України, підполковник Олег Гринчак, подякував працівникам Державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» за проявлену мужність, оперативність та професіоналізм під час ліквідації пожежі на військових складах в Ічні й щоденну копітку роботу по відновленню бронетехніки.

Про це повідомили у вівторок, 19 лютого, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Під час пожежі на військових складах, яка сталася в ніч на вівторок 9 жовтня 2018 року, «Львівський бронетанковий завод» відправив виїзну бригаду для оперативного реагування та ремонту пожежної техніки, а також гусеничну пожежну машину ГПМ-54 після капітального ремонту. В результаті, виїзною бригадою було відновлено більше 10 одиниць бронетехніки».

«Працівники ДП «ЛБТЗ» також були задіяні в ліквідації пожежі. Старший майстер виробничої дільниці Анатолій Смочук, слюсар-ремонтник бойовий і спеціальних машин Юрій Винар, слюсар електромонтажник Роман Керод за виявлену мужність отримали відзнаки «За сприяння Збройним Силам України», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Конструктори ДП «Львівський БТЗ» спільно з конструкторсько-технологічним центром озброєння Збройних Сил України переробили для модернізації радянської бронетехніки конструкторську документацію для того, щоб броньована пожежна техніка відповідала сучасним вимогам. Основними змінами стали повна заміна російських комплектуючих, до прикладу, встановлено нове гідравлічне обладнання європейських виробників для забезпечення управління лафетним стволом, бульдозерним обладнанням і механізмом підйому кузова машини. Також встановлено нове бульдозерне обладнання марки ТБС-86 з грейдерним положенням, допрацьовано можливість включення пожежного насоса лафетного ствола для проведення гасіння пожежі без зупинки основного двигуна на місці та в русі», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів