У Львові на вулиці Пекарській облаштують місця для паркування автомобілів

17:30 30 липня 2020 р.

Фото до новини

У третій декаді серпня розпочнеться реконструкція ще однієї магістральної вулиці Львова — вул. Пекарської, на ділянці від вул. Тершаківців до вул. Мечникова.

Переможцем тендеру на виконання робіт стало ТзОВ «Вельт Капітал», повідомили в ЛКП «Львівавтодор», інформує DailyLviv.

«Тендер відбувався через на сайт електронних закупівель Prozzoro. ТзОВ «Вельт Капітал» запропонувало найнижчу ціну. Так, кошторисна вартість об'єкта становила 141 млн грн, а переможець торгів запропонував 109,4 млн грн. З часу оприлюднення переможця, дається 10 днів на оскарження результатів тендеру. Якщо все буде добре, то з ТзОВ «Вельт Капітал» буде підписано договір на виконання реконструкції вул. Пекарської, і у третій декаді серпня розпочнемо ремонтні роботи", — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Проектом реконструкції вул. Пекарська, який розробило ЛКП "Інститут просторового розвитку", передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Нагадаємо, зараз ТзОВ «Вельт Капітал» виконує реконструкцію вул. Чернівецька. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів