У Львові хочуть охороняти школи, вчителів та учнів окремим підзрозділом

14:20 12 вересня 2021 р.

Фото до новини

Створити окремий підрозділ муніципальної варти для охорони державних шкіл міста Львова запропоновано в електронній петиції до Львівської міської ради.

"З метою надання державним школам Львова охорони коштом державного бюджету пропоную створити окремий підрозділ у ЛКП "Муніципальна варта", написала у своїй електронній петиції Валентина Крижановська. Цей підрозділ мав би охороняти школи, вчителів та учнів у період навчання, вважає авторка петиції. Про це повідомлено на платформі електронних петицій, пише Dailylviv.com.

Таку електронну петицію до Львівської міської ради зареєстровано 10 вересня. За 58 днів, що залишилися, треба зібрати 500 підписів, щоб петицію обов'язково розглянули депутати Львівської міської ради. Станом на 12 вересня поки що є лише 9 підписів. Якщо ж ця іде сподобається батькам львівських учнів, то її підтримка буде забезпечена.

Незважаючи на те, що Валентина Крижановська пропонує депутатам міськради охороняти школи державним коштом, міські райці - відповідно до своїх повноважень - можуть проголосувати лише за організацію такої охорони коштом міського бюджету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів