У Львові демонтували торік 5780 рекламних конструкцій

14:48 11 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

У 2018 році у Львові демонтували 5780 рекламних конструкцій, які були розміщені незаконно – без дозволу, або ж термін дії дозволу на їх розміщення не був продовжений.

Про це повідомили в п’ятницю, 11 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Більшість цих конструкцій, після отримання вимоги, суб’єкти господарювання демонтували добровільно. Водночас, найбільший порушник у розміщенні самовільних рекламних засобів – гральний бізнес».

«Більшість вивісок самовільно встановлюють та мають убогий дизайн, який, як правило, не узгоджується з архітектурою будинку, закриває декоративні елементи фасаду, агресивний колір та підсвітка вивісок і конструкцій відвертають увагу від оздоблення самого будинку, – пояснили в міському комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління». – При виявленні самовільно встановлених рекламних конструкцій, суб’єкту господарювання скеровують вимогу для добровільного усунення. Тим, хто не хоче самостійно прибирати незаконно встановлені конструкції та конструкції з порушеннями, допомагає наше КП «Адміністративно-технічне управління».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів